• service1_personenautos_werkplaats1.jpg
 • service2_bedrijfswagens.jpg
 • service3_campers.jpg
 • selectie 13 (Kopie).jpg
 • service5_personenautos_werkplaats1.jpg

Service

Sinds 1981 is Auto Hunnekens de betrouwbare mobiliteitspartner voor vakkundig onderhoud aan uw personenauto en lichte bedrijfswagen. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en APK van uw camper en trike. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

 • APK
  Wij voeren met 3 keurmeesters APK keuringen uit aan uw personenwagen, lichte bedrijfswagen, camper of trike. Hierbij staan de veiligheid en u als klant centraal. Reparaties die voortvloeien uit de APK keuring van uw voertuig worden transparant en begrijpelijk vertaald. Na uw akkoord worden reparaties verricht. Als u uw voertuig ophaalt vinden wij het van belang u te informeren over de reparatie en tevens vervangen onderdelen te tonen.
 • Onderhoud & reparatie
  U kunt bij ons terecht voor onderhouds- en repartiewerkzaamheden aan bijna alle merken personenwagens, lichte bedrijfswagens, campers en trikes in overleg. Hiervoor beschikken wij over 2 werkplaatsen waarvan werkplaats 1 volledig is uitgerust voor personenwagens en werkplaats 2 voor lichte bedrijfswagens en campers. Doordat de snelheid van de techniek een vlucht neemt, vinden wij het zéér belangrijk continu te investeren in werkplaatsequipement en kennis.

  U kunt uiteraard bij onze werkplaats terecht ook al heeft u uw voertuig elders gekocht! 

  Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u zich melden voor een werkplaatsafspraak of neem telefonisch contact met ons op via 077 4661852!
 • Schade of voorruitschade?
  Dit is al vervelend genoeg! Wij ontzorgen het gehele schadetraject; van de afhandeling met de verzekeraar tot en met de reparatie van uw voertuig. Ondertussen beschikt u over vervangend vervoer. Verzekeraars doen het overkomen alsof u geen keuzevrijheid heeft waar uw voertuig wordt gerepareerd. Dit is niet juist. U bepaalt zelf waar uw voertuig wordt hersteld. Dit geldt tevens bij ruitschade.
 • Storingsdiagnose
  De aanwezigheid van complexe elektronische systemen in huidige voertuigen vraagt om expertise. Wij investeren voortdurend in kennis, software en diagnoseapparatuur om storingen aan uw voertuig te kunnen lokaliseren en oplossen.
 • Airco service
  Een goede airconditioning is tegenwoordig niet meer weg te denken in een personen- of bedrijfswagen. Dit systeem brengt tevens onderhoud en reparaties met zich mee. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Afspraak voor onderhoud

Laat uw gegevens achter en we bellen u terug voor een afspraak

Wij beschikken op onze locatie over 2 werkplaatsen; werkplaats 1 voor personenauto's en werkplaats 2 voor bedrijfswagens en campers met een maximale hoogte van 3.75 M (<3.5T).

Naast de werkzaamheden voor derden, worden verkoop auto's bij inname technisch gecontroleerd en afleverklaar gemaakt in onze eigen werkplaats. Tevens worden hier garantiewerkzaamheden aan verkochte voertuigen adequaat uitgevoerd.

U bent bij ons dus aan hèt juiste adres voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw voertuig. Wij streven ernaar uw voertuig na één werkplaatsbezoek volledig in orde te stellen! Graag verwelkomen wij u in onze werkplaats ook al heeft u uw auto elders gekocht!

Met hartelijke groet,

Team Auto Hunnekens. 

IMG_4398 (Kopie).jpg2013-09-05 17.13.25.jpg2013-10-01 20.18.53.jpg